Krog till salu: "Kommer inte stressa fram försäljning"

Efter snart två år sedan starten av Burgers & Beers i Vimmerby, så har ägaren Durhan Elezovic lagt ut restaurangen till försäljning.

"Jag har inte bråttom med någon försäljning.", säger Durhan Elezovic, som driver Burgers & Beers.

"Jag har inte bråttom med någon försäljning.", säger Durhan Elezovic, som driver Burgers & Beers.

Foto: Sofie Olsson

Vimmerby2021-09-14 11:00

– Jag har ett annat ställe på gång, så jag känner att jag inte kan vara på båda samtidigt. Även fast jag skulle vilja ha kvar båda så känner jag att jag kan inte dela på mig, säger Durhan Elezovic. 

Är det ett ställe i Vimmerby eller på annan ort?

– Inga kommentarer, men det är inte i Vimmerby i alla fall. 

Annonsen om försäljningen har legat ute sedan söndagsmorgonen och det har redan hört av sig några intressenter.

– Det är ett par stycken som har hört av sig, men sen vet man inte hur seriösa de är. Men jag tänker inte stressa fram någon försäljning utan det ska kännas rätt och det ska vara rätt person som tar över, säger han och fortsätter:

– Tanken är att köra båda ställena samtidigt tills jag hittar någon, eller om det funkar att köra båda, jag får se. Jag är nöjd med hur det ser ut hos oss här idag.

Under de två åren som han drivit restaurangen har pandemin varit den allra största utmaningen, men att han nu vill sälja restaurangen och jobba med ett nytt ställe har ingen bakgrund i pandemin.

– Det är inte på grund av det, utan det är att jag inte vill tacka nej till det här nya stället, det är mer vad jag vill göra.

Trots försäljningen så kommer allt rulla på som vanligt och Elezovic tycker det ska bli väldigt skönt när sista restriktionerna för krogar släpper den 29 september.

– Vi kan köra på som vanligt och sluta behöva vara barnvakt åt alla; sätt dig ner, stå inte upp, gör det och det. Vi kommer kunna köra på med fler event och artister. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!