Kultur vid Warmbadhuset

Göran Nachtweij vill öppna scenen för "nya talanger och gamla förmågor". Så därför blir det kulturkvällar vid Warmbadhuset i år igen. Måndagar i juli är det som gäller.- Jättekul. Och vi har redan ett 20-tal artister på gång.

Förra sommarens allra sista kulturkväll avslutades med spontandans på scenen.  Foto: Linnéa Nestor

Förra sommarens allra sista kulturkväll avslutades med spontandans på scenen. Foto: Linnéa Nestor

Foto:

Vimmerby2013-06-26 06:12


Genom sitt jobb inom skolan vet Göran Nachtweij att det finns gott om unga musikbegåvningar. Många är ambitiösa och skriver eget, bra material.
- De måste få chansen att visa vad de kan.
När han tillsammans med sin fru Ingela Nilsson Nachtweij förra året tog initiativet till att använda den då nya och fram till dess outnyttjade scenen framför Warmbadhuset kom både musikanterna och publiken.
- Det var väldigt lyckat och det har kommit påstötningar från flera håll att vi skulle köra det här i år igen. Klart det känns kul.
Scenen är öppen för den som vill. Sitter man hemma med gitarren och känner att man aldrig riktigt kommit sig för att ta klivet upp på scenen är det här ett perfekt tillfälle.
- Man kan komma och köra en eller två låtar om man vill. Men vi vill ha anmälan i förväg. Det kommer att fyllas på under resans gång och det blir alltså varje måndagkväll under juli.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om