Linda Carlsson nominerad till ärofyllt pris

Linda Carlsson och XL-BYGG Materialmännen har chansen att bli Årets Byggmaterialhandlare 2024. Byggmaterialhandlarnas Attraktivitetsråd har valt ut Vimmerbyföretaget som en av fem finalister av drygt 30 nominerade.

Linda Carlsson och XL-BYGG Materialmännen är en av fem nominerade till priset Årets Byggmaterialhandlare.

Linda Carlsson och XL-BYGG Materialmännen är en av fem nominerade till priset Årets Byggmaterialhandlare.

Foto: Eva Harrysson

Vimmerby2024-05-24 18:00

"Linda Carlsson och det initiativ hon startat tillsammans med tre andra kvinnliga medlemmar inom XL-Bygg. Dessa fyra kvinnor går verkligen den extra milen för att bana väg och vara förebilder för kvinnor att välja ledande positioner inom byggmaterialhandeln. Tillsammans har tjejerna startat det kvinnliga nätverket Ett riktigt nätverk, vars främsta syfte är att locka ny kompetens och skapa en jämlik bransch som speglar samhället i stort. Linda Nyberg XL-Bygg Dals-Ed, Ulrika Svensson XL-Bygg Åkersberga och Helene Ebelvod XL-Bygg JBM bildar tillsammans med Linda en styrgrupp som tagit detta fina och viktiga initiativ för branschens bästa", skriver Byggmaterialhandlarna på sin hemsida.

Röstningen pågår fram till den 31 augusti.

Utöver Linda Carlsson och XL-BYGG Materialmännen är Bygma Lycksele, Beijer Byggmaterial Eskilstuna, Beijer Byggmaterial Linköping och Beijer Byggmaterial Uppsala nominerade.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!