Paret har startat ett nytt företag

Skutt och skoj. Så heter Niklas och Linda Norbergs nya företag – som ska sprida lekglädje i Vimmerbytrakten. Bland annat har paret köpt in en 28 meter lång hinderbana.

Linda och Niklas Norberg har startat ett nytt företag som bland annat hyr ut hoppborgar.

Linda och Niklas Norberg har startat ett nytt företag som bland annat hyr ut hoppborgar.

Foto: Privat

Vimmerby2024-03-19 11:00

Företaget grundades i slutet av februari och i verksamhetsbeskrivningen står det följande: "Uthyrning av hoppborgar, tält, maskot, popcornmaskin, sockervaddsmaskin och uppblåsbara leksaker."     

Nu är Niklas och Linda Norberg, som bor i Äskebäcken i norra delen av Vimmerby kommun, redo att berätta mer om satsningen.

– Det känns som det finns potential att driva ett sådant företag i Vimmerby. Vad vi vet är konkurrensen inte så stor i detta område, skriver paret i ett mejl till Vimmerby Tidning. 

Vad har ni för ambitioner 2024?  

– Vi hoppas på ett bra år med nöjda kunder så att vi kan utöka vår verksamhet. Vi har många idéer. Hur stor satsningen blir styrs av efterfrågan.

Sedan tidigare har Niklas och Linda Norberg ett jord- och skogsbruksföretag utanför Frödinge, som de driver tillsammans med Lindas bror. Skutt och skoj blir ett komplement till den verksamheten. 

Utöver en traditionell hoppborg har paret köpt in en "playbed", en "bungee fun run" och en uppblåsbar hinderbana som kan bli 28 meter lång. Plus en popcorn- och sockervaddsmaskin. Totalt handlar det om investeringar på cirka 500 000 kronor.

Ambitionen är att komma igång ordentligt i april när allt material har kommit hem.

– Det är en del som har visat intresse och vi hoppas på 20-30 uthyrningar i år. Det känns som en rimlig start.           

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!