Vimmerbybor delar med sig av nästa års förväntningar

Efter ett händelserikt 2022 närmar sig det nya året med stormsteg. Vimmerby Tidning har frågat vad några Vimmerbybor har för nyårslöften och vilka förväntningar de har på 2023.

Aina Wiger, Ingela Nilsson Nachtweij, Rebecka Fredriksson och Malin Starenflykt har sagt sitt om det kommande året.

Aina Wiger, Ingela Nilsson Nachtweij, Rebecka Fredriksson och Malin Starenflykt har sagt sitt om det kommande året.

Foto: Privat/Josefine Antonsson/Johannes Widergren/Privat

Vimmerby2022-12-30 17:30

 Aina Wiger, 34 år, driver hudvårdssalong:
– Jag kommer gå in i 2023 med en varm öm ödmjukhet. 2022 har varit turbulent på många sätt så det finns en stor längtan till trygghet, godhet och att få vara levande. Mitt enda nyårslöfte är att komma tidigt i säng varje kväll.

Ingela Nilsson Nachtweij, 56 år, verksamhetschef:
– Mitt nyårslöfte är att skapa bra möten och samtal med de som jag möter både privat och i mina yrkesroller, som verksamhetschef på Filmbyn Småland i Mariannelund och entreprenörskapslärare på Vreta Naturbruksgymnasium 2023.

Rebecka Fredriksson, 41 år, studie- och yrkesvägledare/författare:
– 2023 kommer nog att bli ett tufft år ekonomiskt för många. Förhoppningsvis kommer det göra att vi visar mer solidaritet och omtanke om varandra än tidigare, och att vi blir mer tacksamma för det vi faktiskt har. Men det kan också göra människor kalla inför varandras nöd.

– Jag vågar inte lova något, vi vet så lite om framtiden. Man får ta en dag i taget!

Malin Starenflykt, 41 år, egenföretagare:
– Jag ser fram emot fler härliga möten, mer samverkan, nya utmanande uppdrag och kunna erbjuda ytterligare tjänster till våra kunder nästa år. Privat ser jag fram emot att utbilda nya jourtjejer till vår tjejjour i Vimmerby och Hultsfred men även följa våra barns strapatser och utmaningar.

– Jag brukar inte avge nyårslöften men däremot har jag sedan jag blev sjuk i stroke, för ett par år sedan, ett par mål jag sätter för mig själv.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
 
 
 
 
 
 
Läs mer om