Lokala gymmet gör nya satsningar i höst

Nu satsar det lokala företaget JMC Affärsutveckling på nya aktiviteter och event i verksamheten.

"Vi har fått in sju instruktörer som kör olika typer av pass, så vi har hela bredden", berättar Jens Carlsson om gymverksamheten.

"Vi har fått in sju instruktörer som kör olika typer av pass, så vi har hela bredden", berättar Jens Carlsson om gymverksamheten.

Foto: Privat/Jenn Hultberg

Vimmerby2022-09-16 05:00

I början på juli tog Vimmerbyföretaget JMC Affärsutveckling över Body Gym & Relax. Redan då var planerna för verksamheten stora och nu satsar företaget på en bredare verksamhet. 

De vill utveckla event och aktiviteter för en större målgrupp. After work, företagsevent och upplevelser för kompisgäng är några exempel, berättar Jens Carlsson på JMC Affärsutveckling.

– Det blir en del av Body Gym & Relax, vi vill göra det på vårt sätt helt enkelt.

En ny satsning är golf- och jaktsimulatorer som kommer att finnas i verksamheten från mitten på oktober, berättar Jens Carlsson.

Drygt två månader har gått sedan Vimmerbyföretaget tog över verksamheten och Jens Carlsson berättar att de både har stött på både utmaningar och framgångar.

– Jag tycker att det har gått bra. Vi har inte drivit gym innan och vi är föreningsmänniskor, så vi har tagit det lite lugnare med gymdelen, säger han och fortsätter:

– Vi har lite färre medlemmar än vad det har varit innan. Det är många som följde med upp till Träningshuset vilket är naturligt. De är vana att träna tillsammans så vi söker lite nya medlemmar och jobbar på med det.

Tror du att det finns en efterfrågan?

– Det är jag helt övertygad om. Utifrån både de signaler vi fått innan och det finns så stor potential i den verksamheten som finns idag i och med att det finns både övernattning, restaurang, gym och de delarna. Efterfrågan för företagsevent och kompisgäng också, det tror jag på.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!