Lokala hudvårdsföretaget gör storsatsning

Från att ha varit en dröm i början av karriären är det nu verklighet för Aina Wiger som driver Hudvårdskompaniet. Snart gör hon sin största satsning hittills.

Aina Wiger blev utbildad hudterapeut 2008. Nu väntas en stor satsning i hennes företag.

Aina Wiger blev utbildad hudterapeut 2008. Nu väntas en stor satsning i hennes företag.

Foto: Privat

Vimmerby2022-08-18 12:00

Efter en förhållandevis lugn sommar har Aina Wiger som driver Hudvårdskompaniet nu blicken framåt mot hösten. Företaget planerar att expandera med ytterligare en medarbetare samtidigt som de gör en stor satsning lokalt.

– Jag kan inte säga så mycket just nu, men det är en jättestor nyhet och det är en utav våra största satsningar som vi någonsin har gjort, berättar Aina Wiger och fortsätter:

– Det är något som jag har saknat själv under de 13 åren som jag jobbat som hudterapeut och vi har jobbat aktivt med det här redan i ett och ett halvt år. Och det kanske dröjer ungefär sex månader tills det är klart.

Under 2016 startade Aina Wiger företaget Hudvårdskompaniet. Hon berättar att den här investeringen är något som hon har haft som mål sedan hon utbildade sig.

– Den känns lite ouppnåelig så det är jättehäftigt att vi kommer kunna göra det. Dels för att det är kostsamt och väldigt svårt. Vi har också fått kontakt med en fantastisk aktör som vi inte hade kunnat göra det utan. Och det är något som kommer vara närproducerat.

När får vi veta mer?

– Jag hoppas så fort som möjligt, men det är en stor process för att göra precis det jag vill göra så bra som möjligt. Det tar tid.

Trots att det är en del arbete kvar ser Aina Wiger fram emot satsningen.

– Det är jättestort för oss och jag hoppas att det är något som många kommer uppskatta jättemycket också.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!