Många incidenter

En man nedslagen och sparkad av flera gärningsmän på en gata i centrum. En ung man misshandlad i kön till Harrys. Och en man som satte en armbåge i magen på en ordningsvakt och gjorde våldsamt motstånd när han skulle gripas.

Vimmerby2009-03-17 07:37

Helgen präglades av flera våldsbrott i Vimmerby kommun.
Strax före midnatt natten mellan fredag och lördag blev det bråk i kön in till nyöppnade krogen Harrys i centrala stan. En ung Vimmerbybo uppger att han fått ta emot slag mot huvudet. Polisen har en namngiven misstänkt till den misshandeln. Både den misstänkte gärningsmannen och den misshandlade är i 20-årsåldern och båda hemmahörande i kommunen.

Överfall på gata
Senare på natten, vid halv tre-tiden, blev en man överfallen tillsynes utan anledning av flera gärningsmän på Kyrkogårdsgatan i Vimmerby. Mannen , som är i 25-årsåldern, har fått ta emot båda slag och sparkar från angriparna. Han har fått näsblod och svullen näsa och sårskador på munnen. Polisen rubricerar i nuläget den här misshandeln som grov. Polisen har också en del uppslag att gå på när det gäller att identifiera de som ligger bakom misshandeln.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om