Martin kommer

Nej, The Ark kan inte komma till tv-galan i Vimmerby. Men Martin Stenmarck kan. Och Timbuktu, Andreas Johnson och Anna Sahlin. - Det här blir jättebra, säger Inger Söderholm, pressansvarig på SOS-Barnbyar.

Martin Stenmarck kommer till Vimmerby och tv-galan i Astrid Lindgrens Värld. Foto: Scanpix

Martin Stenmarck kommer till Vimmerby och tv-galan i Astrid Lindgrens Värld. Foto: Scanpix

Foto:

Vimmerby2007-05-19 04:24

Den 8 juni direktsänder TV4 Astrid Lindgrens Barnbygala direkt från Törnrosdalen i Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby. Och nu är det alltså klart vilka artister som ska hjälpa till att dra in pengar till SOS-Barnbyar och Astrid Lindgrens 100-årspresent, en by för övergivna och föräldralösa barn i Centralafrika.
Artisterna är Martin Stenmarck, Anna Sahlin - ett av Bullerbybarnen i Lasse Hallströms filmer och dessutom dragplåster vid invigningen av Astrid Lindgrens Näs den 12 juni - samt Andreas Johnson och Timbuktu. Underhållningen i galan, som börjar sändas 20.00, kommer att varvas med inslag från Astrid Lindgrens Barnby och filmklipp om och från Astrid Lindgrens filmer, figurer, henne själv och Vimmerby.
- Vi är jättenöjda med det här artistuppbådet och det blir också ett härligt medley med Astrid-låtar, säger Inger Söderholm på SOS-Barnbyar.
Programledare blir, som vi tidigare berättat, Jenny Östergren och Rickard Olsson, båda kända från TV4:s Nyhetsmorgon och Rickard även från Bingolotto.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om