Melker från Södra Vi i nya "Farmen"

Det är åtta år sedan TV4 visade "Farmen". I januari kommer programmet tillbaka och en av de tolv deltagarna som ska leva i en stuga utan bekvämligheter är 22-årige Melker Djurstedt, Södra Vi.- Jag blev skitglad. Det här är en dokusåpa som passar mig perfekt. Jag jobbar som skogshuggare och är van att lukta svett.

Vimmerby2012-11-29 05:07


Dokusåpan Farmen visades åren 2001-2004 och skapade profiler som "Farmen-Qristina", Jan "Blondie" Hammarlöf och "Naken-Janne".
Nu kommer en ny omgång och frågan är om Melker "Melle Körv" Djurstedt från Södra Vi blir en ny Farmenkändis.

Grov i käften
- Ha, det får vi se. Men jag kan väl säga att jag är mig själv i alla lägen och de som känner mig och vet hur jag är vet precis vad de kommer att få se. Jag är en glad och sprallig liten jäkel, som är grov i käften.
Melker Djurstedt kände att han var som klippt och skuren för ett program som Farmen. Tanken att bo i en liten stuga i skogarna i Dalarna med elva främlingar, utan några bekvämligheter som el och rinnande vatten och att varva hårt slit för att få mat på bordet med tävlingar där det handlar om att vinna eller försvinna, kanske inte frestar alla.

Utvald bland 3 000
- Jag är van att jobba hårt. Jag är manuell skogshuggare, som jag brukar säga. Inte så att jag använder yxa, men motorsåg och röjsåg. Jag gör grovjobbet och tycker om att ta i.
Han är glad över att ha tagit sig hela vägen. Drygt 3 000 sökte till programmet och efter några castings fick han beskedet att han var en av deltagarna.
- Jag blev chockad och jätteglad. Det ska bli skitkul. Jag är social och älskar att synas och det är ju en spännande utmaning att få leva som man gjorde för hundra år sedan. Man förstår verkligen hur lata många människor är i dag, i jämförelse. Då var det arbete, arbete och åter arbete. Äta lite ibland och lukta illa.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om