Misstänkt våldtäkt på Harrys i Vimmerby

En man från Vimmerby har anhållits misstänkt för en våldtäkt på en kvinna på krogen Harrys i Vimmerby natten till söndagen. Mannen nekar till misstankarna och säger att försökt hjälpa kvinnan som blivit liggande på golvet damtoaletten. - Det finns olika uppfgifter om vad det är som har hänt, säger Peter Karlsson vid polisen i Oskarhamn som utreder händelsen.

Vimmerby2010-03-24 07:17

Någon gång under natten mellan lördag och söndag kom en tjej in på damtoaletten på Harrys i Vimmerby och upptäckte att en man som satt på en liggande kvinna. Vittnet undrade hur det stod till och fick ett okej till svar. Hon fann dock situationen märkligt, särskilt för att mannen såg ut att ha byxorna nere.
Olusten gjorde att hon tog med sig en manlig bekant tillbaka till toaletten. Även han fick samma uppfattning; att mannen som satt över kvinnan hade byxorna nerdragna.

Anhållen
Paret slog larm och mannen greps senare av polis och fördes till polisstationen i Västervik där han senare anhölls av jourhavande åklagare misstänkt för våldtäkt.
Enligt Peter Karlsson har de utsatta kvinnan svårt att ge några uppgifter om vad som egentligen hänt. Enligt uppgifter till vår tidning misstänker hon att hon kan ha blivit drogad.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om