Mordgåta på Fredensborg

Mord på menyn verkar vara riktigt aptitretande. Nu är det ett antal år sedan det låtsasmördades på Fredensborgs herrgård - mordgåtan "Den sista stöten", den blev fullbokad direkt.
- Folk tycker om att sitta och klura ut vem som är den skyldige och i vårt koncept byter vi mördare mellan föreställningarna, säger Jens Söderhäll, en av skådespelarna i ensemblen, som består av "gamla" ALV-skådisar.

Vimmerby2015-03-06 07:37


Att landets största friluftsteater finns i Vimmerby märks resulterar också i att en och annan skådespelare i Astrid Lindgrens Värld kommer tillbaka och kommer tillbaka - och stannar i stan.
Som Jens Söderhäll. Han kommer från Älvkarleby utanför Gävle, fick skådespelarjobb i Astrid Lindgrens Värld, blev förälskad och blev kvar.
- I sommar spelar jag i Katthult, det är min trettonde säsong i parken.

Tredje mordgåtan
Nu gör han också sin tredje mordgåta tillsammans med ett gäng andra tidigare kollegor från ALV. Friluftsteatern.se står bakom "Den sista stöten", som spelas på Fredensborgs herrgård den 21 mars. Mellan rätterna utspelas scenerna och matgästerna får det angenäma nöjet att lägga spännande pussel med hjälp av de ledtrådar de fått - och gissa vem som är mördaren.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om