"Movember" mot cancer

De kliar och sticks. Maten har en tendens att fastna i dem. Men vad är väl lite mustaschtrassel när man gör det för den goda sakens skull.
- Klart man gör vad man kan för att dra in pengar till kampen mot testikel- och prostatacancer, säger Marcus Alsér, som tillsammans med andra Round Tablemedlemmar runt om i landet just nu är Sverigebäst på Movember.

Vimmerby2014-11-19 08:12


Om oktober är bröstcancermånad är november månaden alltfler börjar förknippa med kampen mot testikel- och prostatacancer. Under namnet "Movember" låter män i hela världen rakapparaten vila.
Vi ser dem överallt, de annars slätrakade som plötsligt är försedda med mustasch. Eller, det där med plötsligt, det kan vara lite olika.
- Är man blond tar det lite längre tid innan det syns. Men nu, när det gått tre veckor börjar mustaschen bli ganska fyllig, säger Marcus Alsér, och drar försiktigt över den präktiga tangorabatten.

Sverigebäst
Han och ytterligare en handfull medlemmar i Round Table i Vimmerby har hakat på mustaschkampen. I broderklubben i Hultsfred är man ett tiotal.
- Det finns utrymme för förbättringar till nästa år. Men Round Table i Sverige är just nu Sverigebäst på att dra in pengar.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om