Näs nye intendent

Han har varit lärare, journalist och har under många år jobbat med radio och tv, bland annat som producent för Gomorron Sverige, På Spåret och senast med "Dobidoo". Nu har Kjell Åke Hansson blivit ny intendent på Astrid Lindgrens Näs. - Steget kan tyckas långt från Dobidoo till Näs, men egentligen handlar båda om kommunikation, att berätta något.

Kjell Åke Hansson är ny intendent på Astrid Lindgrens Näs - Kunskapscentrum och museum.

Kjell Åke Hansson är ny intendent på Astrid Lindgrens Näs - Kunskapscentrum och museum.

Foto:

Vimmerby2006-11-14 07:04

Astrid Lindgrens Näs - Kunskapscentrum och museum har saknat chef de senaste månaderna. Men inte längre. I går var det första dan på jobbet, på allvar, för nye intendenten Kjell Åke Hansson.
- Det har varit möten och möten, personalmöte och träff med jubiléumskommittén och om vår kommande webbplats med virtuellt museum, säger Kjell Åke Hansson, som närmast kommer från ett jobb som producent för SVT:s nöjesprogram "Dobidoo".
Från fredagsunderhållning i tv till intendenttjänst på Näs - det luktar måhända tvärt kast, men det håller inte Kjell Åke Hansson med om.
- Jag tycker faktiskt inte att steget är så långt som man kan tro. Det handlar om kommunikation, även om det förstås är väldigt olika innehåll. Min uppgift som projektledare är att analysera och se verksamheten och vilka behov slutanvändaren har.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om