Novratidis öppnar nattklubb

Vimmerby får en ny nattklubb. Krögarna Mimmis och Christoffer Novratidis tar över gamla Harrys och siktar på premiär i början av nästa år. - Jag är helt övertygad om att det finns underlag för en nattklubb i Vimmerby, säger Christoffer Novratidis.

Tar över. Mimmis och Christoffer Novratidis öppnar en ny nattklubb i Vimmerby. Premiären planeras till början av nästa år.

Tar över. Mimmis och Christoffer Novratidis öppnar en ny nattklubb i Vimmerby. Premiären planeras till början av nästa år.

Foto: Arkiv

Vimmerby2013-12-06 07:17


Far och son Novratidis är välkända krögare i Vimmerby och ägde och drev Monte Carlo under cirka 25 år. Under de senaste åren har de drivit restaurang på Tobo Golfklubb.
Nu väntar något helt annat. Mimmis och Christoffer Novratidis öppnar nattklubb i Vimmerby. Kontraktet med fastighetsägaren Wollin Förvaltning AB skrivs formellt på under nästa vecka, men arbetet med att färdigställa lokalerna har redan börjat.
Festlokalen har haft flera olika ägare under det senaste årtiondet. En sak har fört dem samman: alla har misslyckats och tvingats bomma igen.
- Man kan inte gå runt på bara en nattklubb, utan man måste ha en dagverksamhet som fungerar som täcker upp kostnaderna. Jag är övertygad om att restaurangdelen kommer att fungera och att vi går runt på den.

"Krävs hårt arbete"
Själva nattklubbsdelen kommer att hållas i den minsta delen av lokalen och arrangeras under fredagar och lördagar.
- Jag är övertygad om att underlaget finns i Vimmerby för att det ska fungera. För tio år sedan fanns det flera ställen att gå till och det var alltid folk överallt. Men det är folket som avgör. Vill de att det ska fungera kommer det att göra det, vill de sitta hemma i stället så kommer vi inte kunna köra nattklubb. Det måste gå runt, säger Christoffer och fortsätter:
- Det kommer att krävas hårt arbete, men vi gör aldrig något halvhjärtat. Kontraktet är på tio år och det visar att vi ser på det här på lång sikt.
Det stora dansgolvet kommer att lämnas därhän tills vidare.
- Det här är en stor investering för oss redan, så där kommer vi att sitta lugnt ett tag. I framtiden kanske vi kan göra några större satsningar där med olika artister.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om