Ny inredningsbutik med guldkorn

På onsdagen slogs portarna upp för en ny butik i Vimmerby. Det är Carina Johansson som ligger bakom inredningsbutiken Guldkorn.

Carina Johansson och dottern Camilla i Vimmerbys nya heminredningsbutik Guldkorn som öppnade idag.

Carina Johansson och dottern Camilla i Vimmerbys nya heminredningsbutik Guldkorn som öppnade idag.

Foto: Magnus Strömsten

Vimmerby2016-10-26 11:00
Butiken är belägen i Embes Textils tidigare lokaler.
- Vi har renoverat sedan september och blev klara med det sista igår och jag tycker att det blev stor skillnad, säger Carina Johansson om de nya lokalerna som verkligen är ljusa och fräscha och smakfullt inredda.
Det är just inredning som säljs och Carin Johansson tycker att det ska bli kul att jobba med ett av sina stora intressen.
- Jag har alltid tyckt om att fixa och dona hemma. Jag fick en liten inblick i hur det är att ha en heminredningsbutik då min dotter tidigare drev Drömstället. Sedan har jag jobbat med någon som heter Selected by House de senaste två åren där man säljer inredning på så kallade Homepartys. Tanken är att jag ska ha sådana aktiviteter ibland på kvällstid i butiken i fortsättningen också, säger Carina som är ensam anställda i butiken, men kommer ha viss hjälp från två av sina döttrar som är mammalediga för stunden.
Vad det gäller öppettider kommer de vara anpassade efter kundernas behov.
- Det kommer vara öppet varje vardag, men i första hand på eftermiddagar. Sedan kommer jag satsa lite extra på lördagsöppet. Det är en spännande tid som väntar nu då julhandeln förstås är viktig för att vi ska få en bra start, säger Carina Johansson.


Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om