ÖoB-chefen: "Har haft lite växtvärk"

ÖoB expanderar i Vimmerby. Nu tar varuhuset över grannlokalerna, där Expert tidigare fanns.
- Det här betyder 500 kvadratmeter säljyta mer och en rejäl nytändning för hela personalgruppen. Vi har haft en lysande utveckling sedan vi öppnade i Vimmerby för sex år sedan men det har gett viss växtvärk, säger Håkan Ericsson, varuhuschef i Vimmerby.

Nöjd varuhuschef på ÖoB i Vimmerby. Håkan Ericsson och hans personal får mera svängrum när lågprisvarhuset växer och tar över de tomma grannlokalerna.

Nöjd varuhuschef på ÖoB i Vimmerby. Håkan Ericsson och hans personal får mera svängrum när lågprisvarhuset växer och tar över de tomma grannlokalerna.

Foto:

Vimmerby2014-07-02 07:09


Lokalerna vägg i vägg med ÖoB har stått tomma sedan hösten 2013. Men nu ska det bli ändring på det.
- Tomma lokaler är aldrig kul. Vi har en tid haft behov av större ytor för att bland annat klara logistiken med varuflöden och har väl känt av växtvärk - så att vi nu efter några veckors förhandlingar med vår danska hyresvärd kan ta över Expert-lokalerna är väldigt positivt, säger varuhuschef Håkan Ericsson, som ser stora fördelar i att kunna anpassa lager och personalutrymmen.
Lågprisvaruhuset har gått bra i Vimmerby. Sedan öppnandet 2008 har försäljningen stadigt ökat.
- Vi fick en kanonstart och försäljningen har ökat år efter år. Nu får vi möjlighet att utöka sortimentet och möta efterfrågan från Vimmerbyborna. Med expansionen får vi omkring 500 kvadratmeter säljyta ytterligare - idag har vi 1 000 kvadratmeter, säger Håkan Ericsson.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om