Patricia, 26, blir butikschef för Willys i Vimmerby

Det är nu klart vem som kommer bli butikschef när Willys etablerar sig i Vimmerby. Valet har fallit på 26-årige Patricia Nelsén.

Patricia Nelsén har utsetts till butikschef för Willys kommande butik i Vimmerby. Hon jobbar för närvarande på Willys Norrköping Ingelsta.

Patricia Nelsén har utsetts till butikschef för Willys kommande butik i Vimmerby. Hon jobbar för närvarande på Willys Norrköping Ingelsta.

Foto: Jens Lidesjö, Privat

Vimmerby2024-10-16 08:24

Willys fortskrider med sin etablering i Vimmerby och nu är rekryteringen till butikschef klar. Valet föll på Patricia Nelsén från Norrköping. Willys kommunikatör Louise Hulgaard förmedlar att Patricia Nelsén angående den nya tjänsten uttryckt "Jag ser mycket fram emot att kliva på rollen som butikschef för Willys i Vimmerby". 

Hon kommer att tillträdda som butikschef i november. 

Varför föll valet på henne?

– Patricia har gedigen Willysbakgrund och har gått Willys interna ledarutbildning. Hon har dessutom en bredd i sitt kunnande och är, enligt vår regionchef, "extremt strukturerad", berättar Louise Hulgaard via mejl. 

Söktrycket på tjänsten beskrivs som stort och nu fortgår rekryteringen av övrig personal. 

– Det går bra med rekryteringen, just nu pågår arbetet med att hitta sex personer till ansvarsbefattningar, därefter inleds arbetet för att rekrytera övriga butiksmedarbetare, skriver Louise Hulgaard.

undefined
Bilden är tagen på onsdagen och byggnaden börjar ta mer och mer form. Öppningen av butiken kommer att ske under tidig vår näåsta år, men än finns inget satt datum.

Totalt rör det sig om 26 tjänster i dagsläget. 

Enligt Hulgaard ska etableringen i Vimmerby gå bra och enligt plan. Företaget har tidigare kommunicerat att öppningen av butiken på Vimmerbyallén kommer att ske under tidig vår 2025. 

Kommer ni hålla tidsramen? 

– Som det ser ut i dagsläget, ja. Men vi har inget öppningsdatum att gå ut med officiellt ännu.

Framåt kommer kedjan anordna en rekryteringsträff i Vimmerby för att träffa de som sökt tjänsterna som butiksmedarbetare. 

undefined
Willys håller på att växa fram vid Vimmerbyallén.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!