Pizzeria fick ovälkommet besök

Pizzeria Victoria i centrala Vimmerby hade påhälsning av tjuvar i helgen.

HJÄRUP 2016-01-30 

Polisen på plats. En man i 50-årsåldern har omkommit i en explosionsartad brand i en förrådsbyggnad i Hjärup i Staffanstorps kommun. En person frihetsberövades under lördagskvällen. Enligt polisen i Skåne finns det omständigheter på platsen som gör att polisen inte kan utesluta brott, men vilka de är vill de inte gå in på. Det är oklart hur mannen dog, säger polisens informatör Maya Forstenius.

Foto: Johan Nilsson / TT / Kod 50090

HJÄRUP 2016-01-30 Polisen på plats. En man i 50-årsåldern har omkommit i en explosionsartad brand i en förrådsbyggnad i Hjärup i Staffanstorps kommun. En person frihetsberövades under lördagskvällen. Enligt polisen i Skåne finns det omständigheter på platsen som gör att polisen inte kan utesluta brott, men vilka de är vill de inte gå in på. Det är oklart hur mannen dog, säger polisens informatör Maya Forstenius. Foto: Johan Nilsson / TT / Kod 50090

Foto: Johan Nilsson/TT

Vimmerby2019-04-23 17:00

Det var under natten mellan lördagen och söndagen som någon misstänks ha tagit sig in i lokalen och brutit upp en kassaapparat. Enligt polisen är det oklart hur man kommit in i pizzerians lokaler. Dock saknas bara en mindre summa kontanter. Polisen har ingen misstänkt.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om