Premiär för Vimmerby Tidnings julkalender

I år har Vimmerby Tidning en egen julkalender – där prenumeranterna kan svara på frågor och vinna fina priser. Här är allt ni behöver veta.

Idag är det premiär för Vimmerby Tidnings julkalender. Varje dag publiceras det två nya frågor.

Idag är det premiär för Vimmerby Tidnings julkalender. Varje dag publiceras det två nya frågor.

Foto: Grafik: Klas Hallvarez

Vimmerby2022-12-01 05:00

Var finns julkalendern? Det är en digital kalender som finns på vår sajt, www.vimmerbytidning.se. Varje dag kommer det två nya frågor.

Hur ser prispotten ut? Totalt finns det 27 priser. Varje dag lottas det ut ett presentkort på en prenumeration på Vimmerby Tidning, bland de som har svarat rätt på frågorna. Det handlar om en digital prenumeration på tre månader (värde 597 kronor). Och efter den sista luckan, på julafton, kommer det lottas ut tre presentkort hos Vimmerby Handel på 500 kronor styck, bland alla som har deltagit i julkalendern. Med andra ord: Ju fler dagar ni svarar på frågor, desto större vinstchans i slutdragningen.

Vad handlar frågorna om? Allt möjligt! Det blir en blandning av näringsliv, musik, sport, politik och en massa annat. 50 procent av frågorna kommer vara lokala, med fokus på Vimmerby och Hultsfred. Bland annat handlar den första frågan om årets julgran på torget i Vimmerby.

Kan alla vara med? Ja, alla som har ett digitalt konto hos Vimmerby Tidning kan delta. Ni som har en papperstidning, men saknar ett digitalt konto, kan skapa det direkt på sajten helt kostnadsfritt. Det går även ringa kundtjänst på 0492-16 000 för att få hjälp.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!