Premiär för Vimmerbyfilialen

Slirande däck, vrålande motorer, konferens och workshop. Eventbolaget Simon Promotions nya filial i Vimmerby har redan dragit igång. Först att ta del av utbudet var 25 personer från vindkraftsbolaget Vestas.

Under premiären fick deltagarna både köra vinterrace och prova på felstyrd bil i Gnagaredalen. Foto: Privat

Under premiären fick deltagarna både köra vinterrace och prova på felstyrd bil i Gnagaredalen. Foto: Privat

Foto:

Vimmerby2017-12-21 07:30

Simon Johansson tog den första november tog över lokalerna på Förrådsgatan i Vimmerby för att bland annat utöka eventbolaget Simon Promotion. Redan inom sex veckor sjösattes verksamheten. Företaget har hjärtat i motorbranschen och specialiserar sig på att anordna motorupplevelser och försäljningsdrivande aktiviteter. Något som syntes under premiären.

– Vi jobbar först och främst med bilbranschen men ordnar även andra aktiviteter. Vi försöker bjuda på det kunden efterfrågar och Vimmerby passade den här kunden, berättar Simon Johansson.

Ett gäng på 25 personer från vindkraftsbolaget Vestas blev de första att få prova på paketet med konferens och motorupplevelser. På programmet var konferens på Stadshotellet, vinterrace med tävlingsbilar och körning med felstyrd bil i Gnagaredalen och workshops i lokalerna på Förrådsgatan.

– Det är roligt med de nya lokalerna. Vi har jobbat med Vimmerby Motorsällskap förut och varit här i stötar. Nu hoppas vi på att öka takten med den kapacitet som finns här med till exempel logi och på att komplettera det utbud som finns.

Sedan tidigare är företaget etablerat i Linköping och Österbymo. Premiären i Vimmerby menar Simon var lyckad.

– Det fungerade jättebra. De var väldigt nöjda och det program vi satt ihop åt dem var i bra flöde.

Inför framtiden kommer fokus att ligga på att få fart på verksamheten och ytterligare bredda kontaktnätet på orten.

– Vi är välsignade med en stark efterfrågan och kommer fortsätta öka trycket på att få hit aktiviteter och grupper. Vi vill också sätta fart på det som finns på plats genom att jobba ihop med näringslivet som finns i regionen.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om