Pris till Kristins kläder för barn

När "Årets mama 2014"- galan hölls häromkvällen fick Kristin Nyström skäl att lämna Singapore för att åka till Stockholm och bli prisad. Hon fick nämligen utmärkelsen "Årets barnklädesdesigner".
- Utmärkelsen betyder jättemycket för mig, både för mig personligen och för mitt klädmärke.
Men hem till Djursdala hann hon inte den här gången. Det får bli till jul istället.

Kristin Nyström med barnen Florence och Ava. Kristin, uppvuxen i Djursdala, är barnklädesdesigner i Singapore och nyligen prisades hon i "Årets mama 2014"

Kristin Nyström med barnen Florence och Ava. Kristin, uppvuxen i Djursdala, är barnklädesdesigner i Singapore och nyligen prisades hon i "Årets mama 2014"

Foto:

Vimmerby2014-11-24 08:03


Kristin Nyström är Djursdalatjejen som blev entreprenör med märket Gardner and the gang- i Singapore. Hit flyttade hon med sin man för sju år sedan.
- Så man kan väl säga att vi börjar känna oss som hemma!

Uppmärksamhet
Hon blev designer 2010 och hennes barnkläder har fått en hel del uppmärksamhet. Som nu, när hon fått utmärkelsen "Årets barnklädesdesigner" i "Årets mama 2014" med motiveringen: "Gardner and the gangs lekfulla kläder kombinerar skön unisexkänsla med magiskt charmiga djurtryck. Klart vi vill vara med i gänget!"
- Jättekul. Det här betyder mycket för mig personligen. Det är en bekräftelse på det jag gör och ger motivation att jobba vidare. Att skapa ett eget klädmärke är verkligen hårt jobb, jag jobbar extremt mycket - som alla egenföretagare. För märkets skull är det förstås också viktigt med uppmärksamheten.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om