Förre radioprofilens hyllning till Oxgården: "Väldigt trevligt"

Det är mycket positivt nu för Staffan Samuelsson. I våras prisades han på Vimmerbygalan till följd av hans värv som företagare i Vimmerby under många år, och i början av juli sålde han sin boendeanläggning Oxgården för 33 miljoner kronor till Astrid Lindgrens Värld. Samma boendeanläggning som nu fått en hyllning på Instagram, av ingen mindre än förre radioprofilen och kändiskrögaren Anders Timell.

Arkiv. Anders Timell, Malin Stenbäck och Gry Forssell jobbade tillsammans på Mix Megapol. Den förstnämnde lämnade kanalen 2017.

Arkiv. Anders Timell, Malin Stenbäck och Gry Forssell jobbade tillsammans på Mix Megapol. Den förstnämnde lämnade kanalen 2017.

Foto: ANDERS WIKLUND / TT

Vimmerby2024-07-27 13:31

58-årige Timell är kanske mest känd för sin tid på radiokanalen Mix Megapol, där han sände tillsammans med sin gamle vapendragare Gry Forssell i programmet "Gry och Anders med vänner". Dessutom är han bror till förre tv-programledaren och snickaren Martin Timell.

För bara en dryg vecka sedan var Anders Timell tillsammans med sin fru Charlotte Timell Wiktorsson, 42, och parets två barn på Astrid Lindgrens Värld, som går mot över en halv miljon besökare även i år.

Under vistelsen i Vimmerby bodde Timell på Oxgården, vilket kunde synas på hans Instagram, där han har 115 000 följare och ofta är väldigt aktiv med diverse skojfriska inlägg.

undefined
Staffan Samuelssons boendanläggning Oxgården har fått lovord av kändiskrögaren och förre radioprofilen Anders Timell.

Oxgården gjorde så gott intryck på Timell att han under fredagen, flera dagar efter vistelsen, publicerade ytterligare ett videoinlägg på Instagram där entrén till boendeanläggningen syns.

– Vi har varit på Astrid Lindgrens Värld och då bodde vi på Oxgården. Ett väldigt trevligt, typ, vandrarhem, säger Timell inledningsvis.

Han anser att det var väldigt prisvärt och säger skämtsamt att "jag har betalat ska ni veta", för att tydliggöra att det inte rör sig om ett betalt reklamsamarbete. 

– Väldigt trevligt tycker vi att det här var i alla fall. Rekommenderas, avslutar Timell till sina hundratusentals följare.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!