Koponen tar över Träningshuset i Vimmerby

Efter en tids rykten och spekulationer är det nu slutligen bekräftat: Träningsprofilen Ingela Koponen börjar jobba på Träningshuset. Verksamheten har sålts och det blir Ingelas son Adam Koponen som tar över.

Ingela Koponen ser Body Gym & Relax i Vimmerby som sitt livsverk. Nu lämnar hon tjänsten som platschef. Den 30 juni blev sista arbetsdagen för hennes del.

Ingela Koponen ser Body Gym & Relax i Vimmerby som sitt livsverk. Nu lämnar hon tjänsten som platschef. Den 30 juni blev sista arbetsdagen för hennes del.

Foto: Markus Danielsson

Vimmerby2022-06-30 19:11

Enligt tidigare uppgifter till Vimmerby Tidning lämnar Ingela Koponen Body Gym & Relax för att istället börja arbeta på konkurrerande, Träningshuset i Vimmerby. Fram till i dag har huvudpersonen inte velat bekräfta uppgifterna men nu är det alltså officiellt. Samtidigt meddelar Träningshuset i sina sociala medier att verksamheten säljs och att Ingelas son Adam Koponen tar över. 

– Det är dags att tacka för mig. Jag har jobbat på Träningshuset exakt 22 år, det är halva mitt liv och nu känns det rätt att gå vidare med något annat. Min tanke är att jobba mindre och leva mer, skriver Träningshusets Anders Gustavsson.

Det var den 16 juni som Vimmerby Tidning kunde berätta att den lokala träningsprofilen Ingela Koponen lämnar sin anställning som platschef på Body Gym & Relax i Vimmerby. I en tidigare artikel förklarade Ingela Koponen bland annat att hon känner sig klar och färdig med rollen som platschef på den verksamhet som hon var med och startade 2015.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!