Så många har anmält sig till företagsgalan

Nästa fredag gör Vimmerbygalan comeback – efter flera års uppehåll. Arrangörerna räknar med att det blir fullsatt.

Här är styrelsen i Företagarna Vimmerby, som står bakom galan den 12 april.

Här är styrelsen i Företagarna Vimmerby, som står bakom galan den 12 april.

Foto: Privat

Vimmerby2024-04-02 12:18

I ett pressmeddelande uppger Företagarna att nästan 200 personer har anmält sig till galan i Mässhallarna (Hotell Ronja). Det betyder att det finns biljetter kvar, men att det närmar sig fullsatt.    

– Med bokningsläget för Vimmerbygalan ser det redan nu ut som att vi kommer få sätta lapp på luckan. Såklart är detta ett fint kvitto på att det vi i Företagarna verkar för under hela året har en stor betydelse likväl som att galan verkligen varit saknad under sitt uppehåll, säger föreningens ordförande Marcus Hamlin i pressmeddelandet.

Under galan utses bland annat Årets företagare, Årets Vimmerbybo och Årets unga företagare. Fredrik Thalin kommer vara konferencier.

– När vi i styrelsen började arbetet med Vimmerbygalan 2024 blev ambitionen högre än tidigare och det kommer märkas. Det blir en kväll som sticker ut från mängden med såväl underhållningen som maten men framförallt möjligheten för lokala företagare att få nätverka sinsemellan, säger kassören Pea Thorstensson som har varit med och arrangerat galan vid 13 tillfällen.

Det här blir första gången sedan 2019 som Vimmerbygalan arrangeras i klassisk tappning. 2020 och 2021 ställdes galan in – på grund av pandemin. De senaste två åren har det genomförts olika varianter på Vimmerbygalan.                                                                                      

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!