Samsungchef är ny vd på Koneo

Han lämnade jobbet som chef för Samsungs professionella produkter i Norden. Nu är Hans Gustavsson ny vd för Koneo i Tranås, Vimmerby och Västervik, och har därmed fått närmare hem till Västervik.- Att få äta middag hemma med familjen är lyx på riktigt.

Vimmerby2013-06-10 06:28


Även Robert Svensson, ny platschef för Korneoregion öst Vimmerby-Västervik har fått ett mera lättlagt vardagspussel när han flyttat tillbaka till Vimmerby efter några år som som IT- och systemchef på Amring AB i Göteborg.
Hans Gustavsson tillträdde som ny vd för Koneo Tranås Vimmerby Västervik den 2 maj. Ett jobb som tilltalar den tidigare Samsungchefen på både det yrkesmässiga som det personliga planet.
- Koneo TVV är ett framgångsrikt och välskött företag med stark lokal förankring och goda kundrelationer i regionen. Det ska bli jättekul att tillsammans med våra duktiga medarbetare arbeta för att ytterligare bredda vår verksamhet i regionen och skapa tillväxt. Det finns helt klart en potential för detta. Och efter att ha veckopendlat mellan Västervik och Kista och sedan 2007 ständigt varit på resande fot med mycket resor både inom Norden, Europa och till Asien är det naturligtvis väldigt skönt att kunna arbeta närmare familjen. Min fru har dragit ett tungt lass på hemmaplan.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om