Senkommen blandfars på Komedianten

Är vardagsrationaliseringar något att skratta åt? Absolut. Sätt vardagens elände och förtretligheter och i händerna på Komedianterna och det blir skrattvänlig blandning i Blandfars.se

Vimmerby2008-04-25 06:25

Komedianternas blandade fars har fått varudeklarationsnamnet Blandfars.se och nog är det en mustig blandning de bjuder på - rappande fartdårar, innovativa vårdlösningar presenterade av en läskig representant för de nya riskmodekraterna, menuett i charken och massor av musik.
Just musiken är ett extra plus i kanten. Mats Pettersson, Albin Pettersson och Niklas Grundén - den sistnämnde också utmärkt skådis i några av sketcherna - anger tonen genom hela föreställningen. Grundén lyckas rentav frambringa ljudillusion av tjutande bildäck på sin fiol som ackompanjemang till inre ringens rappande trafikanter.
Sketcherna, vars textmaterial är framvärkta och bearbetade av ensemblen bortsett från en fri version grundad på Kjell Swanbergs text "Samtal på en parkbänk", är befriande rena från snuskbuskis och andra pinsamheter.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om