Sex intressenter till festlokalen

Tidsfristen för ägarna till Cheers gick ut i fredags kväll. Nu är festlokalen i centrala Vimmerby ute på marknaden. Hittills har sex aktörer visat intresse för att ta över. - Det viktiga är att vi får till något bra långsiktigt, säger fastighetsägaren Anita Wollin.

Väntar på ny ägare. Festlokalen i centrala Vimmerby är ute på marknaden. Två intressenter är aktuella till att ta över i dagsläget.

Väntar på ny ägare. Festlokalen i centrala Vimmerby är ute på marknaden. Två intressenter är aktuella till att ta över i dagsläget.

Foto:

Vimmerby2013-06-04 06:28


Festlokalen i centrala Vimmerby har haft drösvis med ägare under de senaste åren. Gemensamt för samtliga aktörer är att de förr eller senare har tvingats stänga igen.
Hyreskontraktet för den senaste ägaren, då nattklubben hette Cheers, gick ut i fredags. Lokalen har inte varit öppen för allmänheten sedan slutet av 2012.
- Vi kommer inte att gå vidare med hyresskulden. Det är inte bra att vi förlorar pengar, men det eventuella värdet som finns i lokalen har inte varit så stort som hyresförlusten, säger Wollin som är glad för att nu kunna gå vidare med en ny ägare:
- Ja, det känns jättebra. Nu har lokalen övergått till fastighetsägaren och vi har möjlighet att hyra ut den till vem vi vill.

Sex intressenter
Under måndagen hade Wollin kontakt med sex olika intressenter till lokalen.
- Men alla är inte lämpade och har inte de rätta förutsättningarna. Som jag ser det är det två av dem som ligger bäst till, men jag kan inte säga vilka.
De två hetaste alternativen har två olika visioner för lokalen.
- Det har de, men på vilket sätt vill jag inte gå in på.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om