Shopping för en god sak

Nyligen bjöd Ladies Circle tillsammans med Lindex i Vimmerby in till en shoppingkväll där man även passade på att samla in en slant till välgörande ändamål.

Sara Borsiö Ladies Circle Vimmerby och Melina Franzén butikschef Lindex var nöjda med kvällen.

Sara Borsiö Ladies Circle Vimmerby och Melina Franzén butikschef Lindex var nöjda med kvällen.

Foto:

Vimmerby2017-04-05 17:36

Ett femtiotal tjejer kom till Lindex som för övrigt är huvudsponsor för Ladies Cirvle Sverige.

Kvällens syfte var att ta del av Lindex arbete och få modetips inför våren. Ladies Circle i Vimmerby förenade shoppingkvällen med att samla in pengar till Majblomman. I samband med inbjudan fick gästerna skänka valfritt belopp som oavkortat kommer att gå till Majblomman i Vimmerby.

– Vi är jätteglada över samarbetet med Lindex. Den här shoppingkvällen gör att vi tillsammans med Lindex kan skänka 5000 kronor till Majblomman i Vimmerby berättar Sara Borsiö, Ladies Circle Vimmerby.

Fakta

En internationell organisation av unga kvinnor upp till 45 år.

Organisationen bildades i Sverige 1947 och är nu drygt 1650 medlemmar i 149 klubbar. Ladies Circle finns i 36 länder och har totalt strax över 13 000 medlemmar.

Klubbarna träffas varannan eller var tredje vecka. Möten lokala, nationella och internationella, företagsbesök, föreläsningar och trevligt umgänge utgör grunden för den ideella verksamheten Ladies Circle Sverige. Ladies Circle ägnar sig ofta och gärna i olika projekt för att hjälpa behövande lokalt, nationellt eller internationellt. Målsättning är att vi ska vidga vår intressesfär, öka vår förståelse för andra människors åsikter och levnadsvillkor, samt medverka till internationell förståelse och vänskap.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om