Oväntat fynd: Hittade armband i ciderkartong

Vem är det som har tappat ett armband i ciderkartongen? Det frågar sig Nathalie Slagestrand, som äger Rågsveds Krog i Stockholm. Mycket pekar på att ägaren finns i Vimmerby.

Nattklubbsägaren i Stockholm misstänker att det hittade silverarmbandet kommer från ciderfabriken i Vimmerby (armbandet är en genrebild).

Nattklubbsägaren i Stockholm misstänker att det hittade silverarmbandet kommer från ciderfabriken i Vimmerby (armbandet är en genrebild).

Foto: Privat/Arkiv

Vimmerby2023-09-28 20:00

Det var i söndags som personalen på Rågsveds Krog upptäckte att det låg ett silverarmband mellan ciderflaskorna som kommer från Åbro Bryggeri i Vimmerby.

– Vi har en nattklubb/karaokebar och fyllde på med flaskor i söndags. Eftersom det var en ny förpackning misstänker vi att någon på Åbro har tappat sitt armband av misstag, säger Nathalie Slagestrand.

Efter det oväntade fyndet letade hon upp en Vimmerbygrupp på sociala medier och skrev ett inlägg om händelsen – i ett försök att hitta den rätta ägaren. Efterlysningen har fått stor spridning. Än så länge har inlägget delats över 220 gånger.

– Det är helt galet och visar vilken kraft som finns på internet. Det har fått mycket mer uppmärksamhet än vad jag hade kunnat drömma om. Att jag skrev inlägget var bara en vild chansning, säger Nathalie Slagestrand.

Har du fått någon respons från Åbro?

– Ja, både transportledaren och försäljningschefen har hört av sig. De ska ha gått ut med ett meddelande till sina anställda, men sedan har jag inte hört något mer. Tills vidare får armbandet vara kvar hos oss. Vet vem, om vi hittar den rätta ägaren kanske han eller hon kan komma hit på en karaokekväll, haha.                                                                                                                          

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!