Skokanonen till Vimmerby

Det blir Skokanonen som flyttar in i den butikslokal på Fiskaregatan 6, som stått tom i två år. - Vi tycker att Vimmerby är en intressant stad för oss. Nu satsar vi hårt, säger konceptchef Lars Sandqvist.

Vimmerby2011-01-29 05:05


Det är två år sedan Storehouse lämnade lokalerna i stans nyaste butiksområde och det har gått trögt att hitta en ny hyresgäst till de 600 kvadratmetrarna. Något som förbryllat såväl affärsgrannar som fastighetsbolaget.
- Det här är konstigt. En nybyggd och fin lokal på 600 kvadratmeter, precis vad de flesta kedjor brukar vilja ha, och läget är definitivt ingenting att klaga på, sa Håkan Ericsson, butikschef hos grannen ÖoB, i höstas.

Bra läge
Även Christopher Taube på fastighetsbolaget SPD, Scandinavian Property Development, tyckte att det gått troll i det hela.
- Det är bra läge, bra grannar, bra trafik i området - det här är lite konstigt. Jag förstår det inte riktigt. Men det kan vara så att de stora kedjor vi oftast jobbar med tittar på Vimmerby och säger "för litet". Men då glömmer man att Vimmerby har stort upptagningsområde och väldigt mycket turister under sommaren.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om