SKRATTBESKEDET: Stjärnkomikern kommer till Vimmerby

Hotell Ronja gör en rejäl satsning på stand-up comedy under hösten. Bland de klara bokningarna finns namn som Marika Möller, David T Weaver, Roberto Leander och inte minst, Kristoffer Appelquist. Dessutom kommer man att erbjuda ett ”alternativt julbord”.

Foto: TT

Vimmerby2016-10-04 09:14

– Det här är något vi verkligen tror att människor i Vimmerby och städerna runt omkring kommer uppskatta, en kväll full av skratt, god mat och dryck, skriver Hotell Ronja i ett pressutskick.

Vem är du Kristoffer Appelquist? Jo:

Kristoffer är en väldigt uppskattad komiker som med stort mod, intelligens och med glimten i ögat charmar han sin publik. Med sällsynt timing och skärpa skapar han genomtänkta humoristiska skrattsalvor som aldrig tycks ta slut. Han har tidigare setts i bland annat Parlamentet, Extra-extra, Raw, Mitt liv är ett skämt, Hårdvinklat och många andra program de senaste åren. Kristoffer är ständigt aktuell på tv och är just nu ute på Sverigesturné med den egna föreställningen "Kristoffer Appelquist är död”. 

Den 26/11 är det dags och biljetterna släpps på hotell Ronja inom kort. Det går redan nu att förboka via telefon och mail.

Men inte nog med skrattfesten, första helgen i december håller Ronja öppet för ett alternativ julbord där de bjuder in till filéfrossa och underhållning av Per-Melkerz.

Per-Melkerz är ett par glada grabbar som verkligen bjuder på sig själva. Duon består av Per Solberg på fiol och sång samt Melker Djurstedt på gitarr och sång. Musiken är väldigt varierande men det irländska stuket lyser igenom i en härlig kombination med spelglädje som gör det hela glatt och medryckande.

– Det är härligt och väldigt roligt att satsa på lite annat i Vimmerby och framförallt tror vi att det kan locka både företag och privatpersoner att hitta på saker på hemmaplan istället för att ge sig iväg till större städer.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om