Listan på brister som upptäckts är ganska omfattande. Nedan följer ett urval från rapporten:
”I frysen förvarades oförpackad skinka. Risk finns för mikrobiologisk korskontaminering från ex. rå köttfärs till skinkan. Eftersom den inte är förpackad finns även risk att ex. brödsmulor skulle kunna hamna i den och orsaka glutenkontamination.”
”Fläktgallren, speciellt delar av dem, var väl kletiga. Smuts finns runt flera lysknappar. Gummilist i kontrollerad kylbänk var möglig.”
Vid en tidigare inspektion upptäcktes en ännu större rad brister – på samma restaurang. Några av dessa är nu åtgärdade, medan vissa kvarstår. Följande fanns att lösa i rapporten från den första inspektionen:
”I frysen stod en låda med skinka på golvet utan lock.”
”Lokalen är något sliten.”
Det framgår dock i den senast daterade inspektionsrapporten att renoveringsplaner finns framtagna för lokalen.
Huruvida bristerna är åtgärdade ska kontrolleras vid nästa inspektion.