"Förr eller senare känner du igen dig", beskriver de föreläsningen som handlar om psykisk ohälsa. Antingen att det drabbar dig själv eller någon närstående.
2014 startade bästa kompisarna Ida Höckerstrand och Sofie Hallberg ångestpodden. På kort tid seglade den upp som en av landets mest lyssnade. Numera har de levererat över 200 avsnitt.
– Varje vecka tar vi del av 100-tals berättelser, säger Ida.
I dag åker de runt och föreläser i ämnet och försöker förmedla att de som mår dåligt, inte är ensamma, att må som de gör.
De vill tvätta bort de traditionella fördomarna och tabustämpeln, att det är lättare att säga att man har feber än att man har ångest.
Ida fick på gymnasiet kroppsliga symtom men alla tänkbara prover visade att hon var kärnfrisk. Ingen hittade felet tills en läkare till slut satte fingret på att hon hade panikångest.
I en fullsatt sal i Mässhallarna visar de bilder från sociala medier där de båda visar upp en cool och polerad fasad, fast de med facit i hand och på olika sätt, inte alls mådde så bra just då.
– Man lägger bara upp guldklimparna men det tänker inte betraktaren på. Sociala medier gick så fort och det var en jätterolig grej. Men många lever med mobilen dygnet runt och glömmer det riktiga livet, säger Sofie.
Den sociala pressen som råder gör att många mår dåligt.
– Vi lever i ett samhälle som bygger på prestationer och ett samhälle där vi inte kan bli riktigt nöjda, beskriver Sofie.
Bakom föreläsningen stod projektet Samverkan HuVi.