Thim söker kontakt från andra sidan

Ingen vet hur det ser ut på andra sidan. Men många undrar. Thim Nilsson från Vimmerby vill söka kontakt med de som gått på jorden före oss.

Spökjägare från hela landet samlades på en gård i Pelarnetrakten för att undersöka om det fanns någon paranormal verksamhet.

Spökjägare från hela landet samlades på en gård i Pelarnetrakten för att undersöka om det fanns någon paranormal verksamhet.

Foto: Privat

Vimmerby2021-06-28 13:29

Han har som mål att dra igång en grupp med "spökjägare" i Vimmerby - Hultsfred för att utforska paranormal verksamhet i trakten.

– Det finns på många ställen i området säger han.

Men än så länge har pandemin satt käppar i hjulen för bildandet av gruppen. Det har ju inte varit tillåtet att samla människor för att starta en förening. Men målsättningen lever och på lite sikt är det meningen att det ska bli ett undersökningsteam även här i våra trakter.

Tillsammans med inbitna "spökjägare" från Göteborg, Stockholm och Motala har Thim Nilsson besökt en gård i Pelarnetrakten, för att undersöka hur det står till med den paranormala aktiviteten.

– Vi fick en del kontakt, säger Thim Nilsson, på några ställen gav våra instrument utslag, Bland annat i köket. Där har man märkt att det funnits något, man har också märkt att det varit någon närvarande. Vi tror att det är någon barsk gammal husmor som vill hålla ett vakande öga.

I största välmening. För några onda energier stötte man inte på under vistelsen på gården.

– Jag vet att det finns onda energier, säger han, men jag har aldrig stött på någon.

Thim Nilsson har flera ställen på listan över platser som han vill titta närmare på. Bland annat Kolerakyrkogården vid Igelhult utanför Vena.

– Där tror jag det kan finnas en del paranormal aktivitet att utforska, säger han. Ett annat ställe han hoppas få undersöka i framtiden är Ålhult säteri utanför Gullringen.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!