SUCCÉFÖRETAGET ETABLERAR I VIMMERBY

Zedig´s Glass har gjort dundersuccé under sitt första verksamhetsår i Mariannelund. Nu etablerar företaget även i Vimmerby. - Vi har länge känt att just Vimmerby varit drömmen och målet för fas2 i vår planering och utveckling, och snart är vi där, skriver företaget på sin Facebook-sida.

Den 1 maj öppnar Anneli Rimås och Johan Zedig glasscaféet, burgerian och crêperian Zedig´s i centrala lokaler i Vimmerby. Succéföretaget i Mariannelund växer.

Den 1 maj öppnar Anneli Rimås och Johan Zedig glasscaféet, burgerian och crêperian Zedig´s i centrala lokaler i Vimmerby. Succéföretaget i Mariannelund växer.

Foto:

Vimmerby2018-02-12 21:41
Glasscafé, crêperia och burgeria. Utveckligen för Zedigs Glass har varit fantastisk sedan man öppnade i Filmbyns lokaler strax utanför Mariannelund.
Nu tar företaget nästa kliv i sin utveckling. Den 1 maj öppnar man i centrala lokaler i Vimmerby – där Herr Husman tidigare låg.

Så här skriver Johan Zedig och Anneli Rimås, ägare av Zedig´s Glass, på företagets Facebok-sida:
” Tänk er när man sitter och funderar och planerar på hur det kan bli i företagarevärlden, minns hur vi lite kaxigt gick ut och sa att snart finns det nog ett Zedig’s i varje stad. Tänk hur rätt det kan bli med facit i handen.
Nu ska vi ta våran glass och vår burgeria och etablera oss i Vimmerby, vi kommer att finnas i ”Herr Husmans” lokaler, centralt och nära torget med premiär den 1 maj 2018!
Vi har länge känt att just Vimmerby varit drömmen och målet för fas2 i vår planering och utveckling, och snart är vi där.
Tänk er hur en ljummen sommarkväll på Vimmerby torg kan se ut, turister nöjda efter en dag på ALV strosande omkring på torget med en Zedig’s glass i sin hand. Eller så söker man sig till vår uteservering full av folk som vill avsluta kvällen med en bit mat - de bästa hemgjorda burgarna som finns att få tag i. 
Tänk er också känslan när alla nöjda människor vandrar hem efter en fantastisk dag i Astrid Lindgrens anda, som ett tabberas på det bästa av vad en liten stad kan erbjuda.
Stort tack till er alla som gjort detta möjligt, ni vet vilka ni är, och vi vet att ni blir inbjudna på invigningen den 29 April.
Och som sagt, snart finns det en Zedig’s i varje stad, bara håll utkik.”
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om