Svar på fiberfrågor i Södra Vi

I morron kväll, tisdag, är det "fibermöte" i Södra Vi församlingshem. Vimmerby kommun presenterar utbyggnadsplanerna för bredband i kommunen och fokuserar här på utbyggnaden mellan Björkhult (länsgränsen mot Östergötland) och Vimmerby.

Här på kommunal mark vid reningsverket i Södra Vi kommer det att byggas en teknikbod för bland annat anslutningarna inne i samhället.

Här på kommunal mark vid reningsverket i Södra Vi kommer det att byggas en teknikbod för bland annat anslutningarna inne i samhället.

Foto:

Vimmerby2013-10-28 07:17


Fiberutbyggnaden planeras och administreras av kommunalförbundet ITSAM, vars huvudsakliga uppgift är att sköta IT-verksamheten i de sex medlemskommunerna Vimmerby, Kinda, Ydre, Åtvidaberg, Boxholm och Ödeshög. Förbundet bildades 2009 och Vimmerby blev fullvärdig medlem 2012.

Viktigt med information
- Eftersom arbetena i Södra Vi samhälle kan föra med sig vissa olägenheter när det gäller infarter och utmed tomter, vill vi berätta hur vi kommer att gå till väga, säger projektör Benny Dahlqvist, ITSAM.
- På mötet hoppas vi kunna svara på alla frågor kring projektet, både allmänt kring anslutningar och priser och sånt som har med passagen genom samhället att göra. Vi vet att information har stor betydelse för hur man upplever eventuella störningar.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om