Svärdvik släpper bok

Han är motocross-stjärnan som blev företagare och som utsatts för åtskilliga utredningar om skattebrott. Han har rört sig i kretsar nära Malexanderrånarna och han har försatts i personlig konkurs med skulder på tio miljoner. Han har kommit tillbaka och köpt ett slott för 20 miljoner och driver ett börsnoterat företag. Nu ger Anders Svärdvik ut en bok om sitt liv. Där går han särskilt hårt åt poliser, åklagare och skattetjänstemän som han anser förföljt honom under många år.

Vimmerby2010-03-31 06:18

Boken har han provokativt döpt till "King of the castle".
Den innehåller en intensiv historia från uppväxten i Överum och Storebro, om hur han blev motocrosstjärna och hur han slog sig på affärer och tjänade sin första miljon som 20-årig skrothandlare, om bråken med skattemyndigheterna, om krascherna och hur han drevs i personlig konkurs, något som gjorde att han kom in i tungt kriminella kretsar och hur han börjar om och driver ett börsnoterat företag och blir slottsägare, och nya anklagelser från myndigheternas sida.
- Syftet med den här boken är att berätta om allt jag gått igenom och hur jag har behandlats, berättelsen är helt sann, säger han.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om