Talkshow om käglor och blåljus

Onsdagskvällens Talkshow på Prime hade två celebra gäster i form av bowlaren Jesper Svensson och polisen Håkan Karlsson.

Håkan Karlsson berättade om sig själv och gav sin syn på polisarbete då och nu.

Håkan Karlsson berättade om sig själv och gav sin syn på polisarbete då och nu.

Foto: Magnus Strömsten

Vimmerby2016-10-20 08:30

Värden Fredrik Thalin tog sig an Vimmerby egen superstjärna i bowling Jesper Svensson först. Det blev ett givande samtal om både motgångar och framgångar. Enda gången Jesper fick svårt att svara var när Thalin bad honom att rabbla upp alla titlar han tagit. De börjar helt enkelt bli för många för att minnas.

Redan nästa vecka ger sig Jesper Svensson ut i vida världen för att tävla igen. Då är det Las Vegas som gäller.

- Det är mitt favoritställe att spela på och den här gången kommer det att bli speciellt. Jag har varit där tre gånger tidigare, men det här bli första gången sedan jag fyllt 21 år så förhoppningsvis får jag chansen att uppleva Las Vegas fullt ut nu, sa Jesper.

Näste man till rakning var Håkan Karlsson som berättade historien från uppväxten i Överum och till hur han hamnade i Vimmerby efter utbildningen på Polishögskolan var klar 1982.

- Många säger att det var bättre förr, men jag måste nog ändå säga att det var stökigare förr på 80-talet när det gäller exempelvis fylla och slagsmål på stan. Arbetet har förändrats mycket sedan dess, sa Håkan Karlsson som även delade med sig av en rolig anekdot från privatlivet om en båt utan bottenplugg.

Läs mer i papperstidningen inom kort

Mycket folk var på plats på Talkshow.
Mycket folk var på plats på Talkshow.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om