Tempo i Vimmerby gör stor satsning

Tempobutiken i Vimmerby är Årets butik 2012. Samtidigt gör Roger och Jenni Jonsson den största investeringen sedan de tog över butiken 2004.- Det här är jätteroligt. Vi trodde kanske inte att det var vårt år i år när vi samtidigt håller på att bygga om och det är lite stimmigt. Men det är förstås en extra fjäder i hatten.

Vimmerby2013-04-22 06:18


Nya entrén är klar. De nya kassorna håller som bäst på att monteras och begreppet "full rulle" är knappast någon överdrift.
- Det är som en myrstack. Men det händer också mycket, säger Roger Jonsson, som utöver hantverkare kallat in en hel del extrapersonal när ombyggnationen i butikslokalen pågår.
När Roger och Jenni Jonsson tar över såväl 40 kvadratmeter yta som affärsverksamhet från Träffens Spel & Servicebutik, vägg i vägg, var det naturligt att flytta entrén. Nu blir det alltså spelhörna i butiken.
- Det blir betydligt bredare service till våra kunder. Vi kommer att ha tillgång till alla spelvarianter och utöver det också kunna erbjuda lättare luncher med utrymme där man kan sätta sig ner och äta, säger Jennie Jonsson.
Spel- och tobakskunder kommer inte behöva stå i livsmedelskö.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om