Tina Sveriges kocklärare 2010

Restaurangskolan i Vimmerby har haft Årets Kockelev. Nu är det lärarnas tur - kockläraren Tina Olofsson på Restaurangskolan i Vimmerby har blivit Årets HR-lärare 2010. - Det värmer! Det är ju en fin bekräftelse på att det man gör är rätt.

Vimmerby2010-11-03 07:11


Tina Olofsson, lärare på Hotell- och Restaurangskolan i Vimmerby, hade en bra dag på jobbet igår. Vilket i och för sig inte är något ovanligt, eftersom hon älskar sitt arbete.
Men igår kunde hon gå till jobbet som Årets HR-lärare.
- Verkligen jätteskoj. Jag blev otroligt överraskad när jag fick utmärkelsen i går kväll (läs måndag kväll). Att det är branschfolk och kollegor runt om i Sverige som fått tycka till och vet något om vad vi gör på en liten skola i Vimmerby - det är särskilt roligt.

Flera framgångar
Hotell- och Restaurangskolan i Vimmerby har genom åren fått mängder av utmärkelser och priser. Flera gånger har man haft finalister i Årets Kockelev - Jonas Carlsson nådde ända fram, det har tävlats i Kock-SM, man har kommit såväl etta som tvåa i distriktskampen i Småland, tagit hem Västerbottenstipendiet...väggarna i skolans lokaler är täckta av diplom och priser.
Men det har handlat om elevernas framgångar. Nu var det alltså en lärares tur.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om