Då öppnar hon butiken i Vimmerby efter sommaruppehållet

Klara Kågefors har nyligen avslutat sin tredje sommar med sin pop-up-butik på Öland. Nu är hon snart tillbaka i Vimmerby och planerar för att återigen öppna upp sin blomsterbutik i Vimmerby efter sommaruppehållet. "Det känns jättekul, man blir så peppad när man är iväg", säger hon.

Klara Kågefors öppnar snart igen sin blomsterbutik i Vimmerby

Klara Kågefors öppnar snart igen sin blomsterbutik i Vimmerby

Foto: Sofie Olsson

Vimmerby2023-08-18 06:00

I söndags var det sista dagen på Öland för Klara Kågefors och nu laddar hon om för att starta igång igen med sin butik Fiore floristdesign i Vimmerby. 

Hur har sommaren varit på Öland?

– Sommaren har varit superbra. Det har varit mycket varierande väder och det har nog gjort att folk har åkt på lite utflykter och shoppat, istället för att bara ligga på stranden. Vi har haft jättemycket folk och jag tycker det är skönt med det här miljöombytet man får. Man får sina stammisar här också, säger Klara Kågefors.

Lördagen den 26 augusti planerar hon att öppna i Vimmerby igen.

– Det har varit många som har frågat när man ska öppna igen. Det är jättekul och det är den bästa responsen att folk längtar till att man ska komma tillbaka igen. Den 26:e kommer vi ha lite nyöppning med lite erbjudande.

Vad kan man förvänta sig till hösten?

– Man ser jättemycket lekfullhet i inredning när det kommer till blommor och växter. Man ska plocka in de stora växterna och få in det grönskande. Det blir mycket skarpa färger och explosiva toner. Vi kommer få hem många vaser med unika färgklickar.

2023 firar Klara Kågefors 10 år med sin blomsterbutik.

– Det känns jättekul, man blir så peppad när man är iväg. Man ser verkligen fram emot att jobba med blommor och med den här servicen. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!