"Träningshuset" visar upp sin bredd på Öppet hus

Såväl insidan som utsidan kan tas om hand i "Träningshuset" i Vimmerby. Den bredden vill de olika företagen i huset visa upp, och den 7 februari har de Öppet hus. - Jag tror att många inte vet om allt som finns här, säger Inger Sand, som precis startat upp coachningsföretaget Hälsokicken.

Teresa Karlsson,  Friskvårdsakademin, Inger Sand, Hälsokicken, Anders Gustavsson,  Träningshuset, Annika Skoglund, Fotsalongen och Karin Hermansson,  Kiropraktorkliniken i Vimmerby, är redo för Öppet hus. Deltar  gör även Korpen och KAN Ekonomi.

Teresa Karlsson, Friskvårdsakademin, Inger Sand, Hälsokicken, Anders Gustavsson, Träningshuset, Annika Skoglund, Fotsalongen och Karin Hermansson, Kiropraktorkliniken i Vimmerby, är redo för Öppet hus. Deltar gör även Korpen och KAN Ekonomi.

Foto:

Vimmerby2015-02-05 07:38


Det finns mycket nytt i lokalerna vid Träningshuset i Vimmerby. Den 1 februari startade Inger Sand sitt företag som håller på med coachning.
- Jag kommer att ta emot kunder som vill ha en livsstilsförändring eller behöver en skjuts framåt, säger hon.

Valt en hälsoinriktning
Anders Gustavsson på Träningshuset hyr ut lokalerna på nedervåningen och har medvetet valt en hälsoinriktning på företagen.
- Jag har ju en vision om att det här ska vara ett "hälsohus" och sista tiden har det hänt mycket, det är jättekul, säger han.
Träning, både gym och gruppträning, massage, kiropraktik, fotvård och coachning är några av de saker som finns i "Träningshuset" i Vimmerby.
- Vi hjälper varann och skickar klienter och kunder mellan oss, många behöver ju hjälp på flera områden, säger Karin Hermansson, som startade kiropraktorklinik i huset i september.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om