Tredje villainbrott från helgen

Ett tredje villainbrott drabbade Vimmerby helgen. Det upptäcktes på måndagen, men polisen tror att även det inbrottet skett under lördagen.

Vimmerby2010-11-04 07:34

- Vi har ett inbrott som skett under en kort tid på lördagskvällen och ett som skett lördag till söndag och det här tredje som skett lördag till måndag, det gör att det mesta talar för att inbrotten skett under lördagskvällen, säger Gunnar Ege vid polisen i Västervik.

Bortresta
Det tredje inbrottet skedde på Pippi Långstrumps gränd och upptäcktes på måndagseftermiddagen av en anhörig som såg till villan åt den bortresta familjen.
Tjuvarna har brutit upp ett fönster intill altanen på baksidan och rotat runt i huset efter värdesaker. Det är fortfarande oklart om något stulits.
Polisen har gjort en brottsplatsundersökning, men inte funnit några avgörande spår. Däremot har en del tekniska spår säkrats som kan bli värdefulla om misstänkta gärningsmän grips.

I skydd av mörkret
Tre villainbrott i Vimmerby på en och samma helg och mer än en handfull i länet gör att polisen tror att en liga börjat operera igen. Förmodligen på grund av den mörka årstiden.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om