Trött på Ullaredsbögen

Mattiaz Björling är tillbaka i Vimmerby. Med blandade känslor. - Skönt att ladda batterierna här, men jag är så trött av bilden av mig som "Ullareds-bögen". Nu vill han visa en ny sida av sig själv. Med hjälp av talanger från hemmaplan.

Vimmerby2010-07-07 06:15


Stylisten Mattiaz Björling, 22, blev känd när han och mamma var med i realityserien Ullared i Kanal 5.
Samtidigt släppte han singeln Skandalen. Och visst fick han det han drömt om sedan han spelade teater i Astrid Lindgrens Värld - uppmärksamhet.
- Jag fick jättemycket uppmärksamhet. Och har haft så kul. Men samtidigt har Ullared gett mig problem. Det är jobbigt att ha fått stämpeln som den fjolliga riksbögen.
Han har tackat nej till att vara med i fortsättningen av Ullared och säger som så många andra dokusåpadeltagare sagt före honom:
- Bilden av mig i Ullared är inte riktigt jag. Vi styrdes väldigt mycket av manus, det stod till och med bokstavligen "fjollig son handlar med mamma" så det är klart att den sidan skulle förstärkas.
Att komma hem till Vimmerby är blandat. Han vet att det pratas. Han vågar inte riktigt ta kontakt med gamla kompisar.
- Det är så otroligt mycket rykten och särskilt jobbigt är det att det snackas om mamma. Men samtidigt är det så skönt att vara här och ladda batterierna.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om