Unik kamratträff i Vimmerby

Kamratträffar blir allt vanligare men frågan är om inte den kompisträff som hölls i Vimmerby för några dagar sedan tillhör det mera ovanliga och till och med unika.

Vimmerby2011-09-14 06:21

Då träffades nämligen ett ungdomsgäng som vuxit upp tillsammans i Vimmerby och där det fanns kompisar som inte sett varandra på över 40 år.
Flera av deltagarna har inte bara växt upp tillsammans - de deltog också i olika sportsammanhang i Vimmerby IF.
Ni kommer säkert ihåg ishockeymålvakten "Hinken" Holmberg, som flyttade till Canada för 44 år sedan och endast varit hemma vid något enstaka tillfälle men nu kom han den långa vägen för att delta i denna kompisträff och givetvis hade han mycket att berätta för de övriga 12 kompisarna.

Från USA
Med i gänget var ytterligare en långväga gäst, då Janne "Agge" Algotsson tagit sig den långa vägen från USA, där han bott i många år. Givetvis hade han hur mycket som helst att berätta om för sina kompisar och själv ta del av vad som hänt när han bott i Canada och USA.
I denna unika samling fanns också en rad fotbollskompisar typ Preben Skoow, numera bosatt i Ängelholm, där fanns Arne "Lunda" Andersson numera bosatt i Växjö och en av dom som inte varit hemma på många år, där fanns också gamle höjdhopparen och fotbollspelaren Magnus Pettersson som inte gästat sin barndomsstad på 30 år.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om