Vaktchefen blir krögare

Harrys i Vimmerby återuppstår. På fredag den 13 slås portarna upp igen till både restaurangen och nattklubben. - Det är en bra dag, vi slår ju lite ur underläge, men nu ska vi göra det här stället till Vimmerbys stora samlingsplats igen. Det ska vara slut på snacket att "Harrys är skit", säger Roland Kiskeri.

Bartender. Kock. Servitör. Vaktchef och nu krogägare. Roland Kiskeri har hela yrkeskedjan i krogbranschen. "Jag ska vara en aktiv ägare, säger han inför nypremiären på fredag.

Bartender. Kock. Servitör. Vaktchef och nu krogägare. Roland Kiskeri har hela yrkeskedjan i krogbranschen. "Jag ska vara en aktiv ägare, säger han inför nypremiären på fredag.

Foto:

Vimmerby2009-03-11 07:27


Han är tillsammans med Fredrik Ulin ny ägare till Harrys i Vimmerby som nu öppnar igen sedan de förra ägarna gick i konkurs i slutet av förra året.
De nya ägarnas framgångsrecept bygger på satsningar på både restaurangen och nattklubben parallellt.

Bra konkurrens
- Vi har fräschat upp köket. Det har inte gjorts något åt det på flera år, och vi satsar på en fullgod meny, med både Harrys speciella kännetecken och egna rätter där vi tänkt till extra och verkligen lagt manken till, säger Roland Kiskeri, som känner att det går åt för att matcha konkurrensen i Vimmerby.
- Det finns några som har riktigt bra mat i Vimmerby och därför måste vi också vara riktigt bra för att hänga med. Vi tycker det är bra att det finns flera bra ställen, det gör att fler går ut, säger han.
Nattklubben ser han också som viktig för att dra folk till krogen. Därför har de nya ägarna satsat på att fräscha till lokalen, gjort i ordning stora dansgolvet och investerat en hel del pengar i hypermodern teknik.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om