Vänortsresa till Island väntar i sommar

Föreningen Norden i Vimmerby har nyligen haft årsmöte i Sveasalen.

Mikaela Brodd, Ann-Britt Frost och Jeanette Ekberg på Föreningen Nordens årsmöte i Vimmerby. Foto: Magnus Strömsten

Mikaela Brodd, Ann-Britt Frost och Jeanette Ekberg på Föreningen Nordens årsmöte i Vimmerby. Foto: Magnus Strömsten

Foto:

Vimmerby2017-03-08 19:00

Lokala föreningen Norden Vimmerbys styrelse består av Ann-Britt ordf, Jeanette vice ordf, Janne Johansson kassör, Viveca Mannerhed Vestergren sekreterare. Annika Liljeblad, Marita Lindström, Kent Ivarsson och Gunilla Berg är styrelseledamöter. Till distriktet i styrelsen valdes Jeanette Ekberg och jag Ann-Britt Frost. Jeanette ersätter Kent Ivarsson.

- Vi är inbjudna till vänortsmöte i sommar 5 -9 juli till Thorlakshöfn, Island. Som det ser ut så är vi 14 personer som åker.Vi åker redan på måndagen 3 juli för vi vill passa på att se och uppleva mera av Island. För 10 år sedan när vi var på förra vänortsmötet besökte vi bl a Blå Lagunen, Västmannaöarna. Nu ska vi hitta andra resmål. Vi har träffar vartannat år, säger Ann-Britt Frost.

Andra aktiviteter som Föreningen Norden deltar under året är bland annat firandet av såväl Bullerbydagen som Nationaldagen i juni. Till hösten står dessutom ett par berättaraftnar på programmet.

På årsmötet blev det underhållning i form av ett framträdande av Mikaela Brodd. Hon sjöng fyra låtar och bjöd bland annat på musik av Ted Gärdestad och Elvis.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om