Vänstern trappar upp i Vimmerby

Vänsterpartiet ser en stor potential för tillväxt i Vimmerby. När partiet går på offensiven står partiledaren Jonas Sjöstedt för startskottet med studiebesök i äldreomsorgen och ett öppet möte med Vimmerbyborna nästa vecka.

Vänstern siktar uppåt. Fr. v Pia Young, Kaj Raving, Liselott Bertilsson och Lars Johansson.

Vänstern siktar uppåt. Fr. v Pia Young, Kaj Raving, Liselott Bertilsson och Lars Johansson.

Foto:

Vimmerby2012-08-31 06:54


- Partiet central har valt ut Vimmerby som en av de orter där vi har goda chanser att växa, samtidigt finns där också en taggad lokal organisation, säger Kaj Raving, politisk sekreterare inom vänstern i Kalmar län.

Partiledaren kommer
Läget i landet och i Vimmerby gör att vänstern nu försöker att gå på offensiven. Det ska ske med ett besök av partiledaren Jonas Sjöstedt som kommer till Vimmerby nästa onsdag, den 5 september.
- Det blir först ett studiebesök på äldreboendet Eken. Senare på kvällen hålls ett öppet möte där Vimmerbyborna får chansen att ställa frågor till Jonas Sjöstedt, säger Kaj Raving.
Partiledaren kommer också att hålla ett tal vid mötet som hålls på Fabriken.
De rent politiska inslagen i vänsterns offensiv handlar mycket om välfärd.
- Vi driver en kampanj mot att man tar ut vinster ur välfärden, något vi fått bra gehör för och i allmänhet riktar vi in oss på de som är trötta på den högerpolitiken som förts länge nog nu, säger han.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om