Vårdas för allvarliga skador efter olycka

Två personer har fått lämna sjukhuset efter gårdagskvällens svåra trafikolycka mellan Vimmerby och Storebro. För en person, en kvinna i 45-årsåldern, är läget fortfarande allvarligt.

Foto:

Vimmerby2018-06-09 08:24

Det var på fredagskvällen, klockan 18.16, som larmet gick om en trafikolycka mellan två bilar på riksväg 23/34, strax norr om Storebro. Enligt räddningschef i beredskap, Magnus Svahn, rörde det sig om en omkörningsolycka där den ena bilen voltade och hamnade på taket, medan den andra bilen mejade ner ett viltstängsel och hamnade en bit ut i skogen.

I den ena bilen färdades en kvinna i 45-50-årsåldern, som är misstänks för rattfylleri samt vållande till kroppsskada. Kvinna togs med ambulans till Västerviks sjukhus där hon vårdas för allvarliga skador, enligt Landstinget i Kalmar län på lördagsmorgonen. I den andra bilen färdades en man i 70-årsåldern samt en kvinna i 65-årsåldern. Även dessa fördes med ambulans till sjukhus. Deras skador konstaterades dock vara lindriga och båda kunde lämna sjukhuset efter undersökning och omplåstring.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!